SIDIPLUS TRANSILVANIA S.R.L.

a fost infiintata in anul 2008 din dorinta de a oferi o solutie inteligenta clientilor sai, si anume un sistem modular subteran pentru colectarea selective a deseurilor urbane cat mai fiabil si eficient si usor de intretinut.

Compania SIDIPLUS este singura firma din sector care ofera cel mai fiabil sistem modular subteran pentru colectarea deseurilor urbane, cu o garantie de 10 ani si o durata de viata intre 35 -40 ani, bazandune pe o experienta de 17 ani dobandita atat in Spania cat si in Romania.

SIDIPLUS TRANSILVANIA S.R.L. se bazeaza pe managementul calitatii produselor si serviciilor oferite care are la baza cooperarea cu clientii in  implementarea sistemelor subterane si solutiei de tratare a deseurilor organice, astfel incat acestea sa deserveasca clientilor in vederea atingerii obiectivelor colectarii selective a deseurilor urbane, si transformarii deseurilor organice in ingrasamant de calitate in mai putin de 24 de ore.

MISIUNEA NOASTRA

este aceea de a oferi servicii si produse  profesionale in domeniul managementului deseurilor.Printre clientii nostrii se afla primarii si companii de renume care activeaza in domeniul constructiilor imobiliare carora le oferim servicii personalizate si eficente,

BIOMAX domenii de aplicare:

Tehnologia de transformare a deseurilor organice in ingrasamant de calitate in 24 de ore poate fi aplicata in toate domeniile in care exista deseuri organice.